Hi, I'm Lieselot!

Jouw partner in zelfzorg

What I can share

Welkom bij De Zelfzorg Expert! Zelfzorg is geen luxe, maar een noodzaak. Er zijn verschillende vormen van zelfzorg en het is mijn missie om jou te begeleiden naar een vrij en gelukkig leven. Zelfzorg is meer dan genieten van me-time, een heerlijk bad of een schoonheidsverzorging. Met zelfzorg bedoel ik dat jij jezelf kent en weet wat je nodig hebt om je goed te voelen. Zodat ook jij kan stoppen met overleven en beginnen met écht te leven. Je kan bij mij terecht voor online cursussen, in de zelfzorgshop en voor persoonlijke begeleiding. Ik kijk er alvast naar uit om met jou samen te werken!

Ik wil je ontmoeten!

Free, 30 mins

Het zou fijn zijn om je te ontmoeten! Heb je vragen? Wil je graag weten hoe ik werk en ontdekken of er een klik is tussen ons? Via deze weg kan je een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen. Ik kijk er alvast naar uit!

Zelfzorg sessie - 60 min

€60.00 for 1 hour

Tijdens deze sessie nemen we gedurende een uur de tijd om jou te begeleiden naar meer zelfzorg. Belangrijk: Ik begrijp dat er soms onvoorziene omstandigheden zijn. Mijn agenda raakt snel gevuld, dus als jij een plek reserveert, gelieve die dan ook te respecteren. Indien je minder dan 24u op voorhand verplaatst of annuleert, ben ik uit zelfzorg genoodzaakt om de sessie aan te rekenen.

Zelfzorg sessie - 1,5u

€90.00 for 1.5 hours

Tijdens deze sessie werken we samen aan wat jij nodig hebt om je (terug) beter in je vel te voelen. Plan hier je (online) afspraak. Belangrijk: Ik begrijp dat er soms onvoorziene omstandigheden zijn. Mijn agenda raakt snel gevuld, dus als jij een plek reserveert, gelieve die dan ook te respecteren. Indien je minder dan 24u op voorhand verplaatst of annuleert, ben ik uit zelfzorg genoodzaakt om de sessie aan te rekenen.

Ontdek-me-zelf-zorgsessie

€45.00 for 45 mins

Timezone:
Loading timezone...